Dlaczego warto nas wybrać?

Jako lider mobilnej gastronomii w Polsce przedstawiamy kilka konceptów przyczep gastronomicznych: burger, coffee, crepe, kebab, sandwich, Ice cream, frytki.
Każdy koncept został przygotowany w dwóch wersjach, które nazwaliśmy Standard oraz Eko.
Wersje Standard charakteryzują się zabudowanymi szafkami zaprojektowanymi w taki sposób, aby maksymalizować sprzedaż, nierdzewnymi chłodnictwem oraz urządzeniami o większych gabarytach, mocach i wydajnościach. Wersje Eko to analogicznie wyposażone przyczepy, ale z prostszymi meblami, chłodnictwem malowanym proszkowo oraz ekonomicznymi urządzeniami.
Nasze koncepty są propozycjami i punktem wyjścia do rozmów z Państwem, a dzięki przedstawieniu oferty wraz z wizualizacjami jesteśmy w stanie zoptymalizować przyczepy
i dostosować je do indywidualnych potrzeb.
Cena konceptu obejmuje przyczepę z instalacjami elektrycznymi, urządzenia wraz z montażem, aby nic nie stało się podczas transportu oraz dostawę pod wskazany adres. Dodatkowo otrzymują Państwo projekt technologiczny, który zwyczajowo płatny jest dodatkowo.
Wszystko organizujemy dla Państwa. Kompleksowo.
W przyczepach możliwe są modyfikacje lub zamiany urządzeń. Jeżeli nie znaleźli Państwo przyczepy do sprzedaży produktu, którym jesteście zainteresowani – prosimy o kontakt.

Sprawdź naszą ofertę

Pobierz katalog

Zapoznaj się bliżej z oferta i miej ją zawsze pod ręka .

Jeżeli będziesz miał dodatkowe pytania lub wątpliwości, pamiętaj, że zawsze jesteśmy do Twojej dyspozycji

Pobierz katalog
3 335 kB

Przyczepy

technologia i jakość wykonania

Przyczepy handlowe zbudowane w technologii ścian warstwowych  z ociepleniem o gr. 25mm (sufit i podłoga 30mm). Ściany wykończone estetycznym laminatem (posiadają atest PZH) są łatwe do oklejania reklamami. Elementy mechaniczne podwozia oparte tylko na sprawdzonych, atestowanych podzespołach niemieckiej firmy Knott lub Alko, co gwarantuje bezpieczeństwo, najwyższą jakość oraz długotrwałe i bezawaryjne użytkowanie.  Specjalna konstrukcja i sposób wykonania zapewniają szczelność. W standardowym wyposażeniu: jeden otwór sprzedażowy, drzwi wejściowe, oś / osie hamowane oraz koło wsporcze.
Przyczepy ze względu na swoją kubaturę i możliwości aranżacji mogą służyć w handlu, gastronomii, cateringu jako punkty informacyjne, ekspozycyjne, medyczne, socjalne, itp., czyli wszędzie tam gdzie liczy się mobilność. Duże otwory sprzedażowe w odpowiedni sposób eksponują oferowane produkty.

Przykładowe realizacje

Galeria zdjęć przykładowych wykonań przyczep gastronomicznych.
Zobacz pełną galerę realizacji